Annons

Annons

Annons

Annons

Återträffar i NA

Kamratmöte på Kävesta folkhögskola: "Vi lovade varandra att snart ses igen"

Bakre raden från vänster; Katarina Steinbeck, Hans Grandien, Göran Warnander, Maj-Britt Karlsson, Vello Pihel, Kenneth Haglund och Jan Gustafson. Främre raden från vänster; Hjördis Götze, Ingalill Teljå, Lena Olsson, Göran Olsson, Inger Lundström och Margareta Haglund.

Bild: Petter Helmin

Annons

Under vinjetten "Återträffen" ryms små rapporter från olika återäffar i Örebro län. Som den här – inskickad av Göran Warnander.

"Den 31 maj 1965 avslutade 48 elever i andra årskursen sina studier vid Kävesta folkhögskola. Sedan dess har vi haft kamratmöten vart femte år på skolan med varierat antal deltagare. Nu när vi blivit äldre har vi övergått till vartannat år. Därför var det 52-årsjubileum när vi träffades den 13 september.

Annons

Annons

Vi samlades i skolans matsal och började med lunch för att sedan övergå till allmänt umgänge över fotoalbum och senaste skvaller över en kopp kaffe.

Man blir lite berörd av bilder och minnen som dyker upp. Vart tog alla år vägen, och har man tagit vara på dem som det var tänkt?

Därefter blev det fotografering, som synes på behörigt avstånd för rynkornas skull, innan vi med pussar och kramar lovade varandra att snart ses igen."

Göran Warnander

Återträff på gång i Örebro län?

Då är ni i efterhand välkomna att mejla text och bild/bilder till familj@na.se

Annons

Annons

Till toppen av sidan